Dneska jsem obdrzela balicek z USA od PatinaQueen a jsem opravdu nadsena

Nejvíc se mi líbí ty kovové vážky (napsala bych měděné, ale přijde mi, že mají trochu jinou barvu, tak si nejsem jistá
).
Meg píše:Jé, to je krásná nadílka!Nejvíc se mi líbí ty kovové vážky (napsala bych měděné, ale přijde mi, že mají trochu jinou barvu, tak si nejsem jistá
).
Mary píše:Teda ty lístečky jsou nádherný, úplně jsem se do nich zamilovala.Na prodejkyni kašli, hlavně že už to máš doma. A vsadím se, že ty z těch kol vyrobíš něco mnohem úžasnějšího než ona.
Šárka píše:mě dostal ten drát, takový není u nás k sehnání
janava píše:Krásné komponenty, lístky obvzlášť! Jsem zvědavá na zpracování. PatinaQueen (je-li zboží od ní) už mám "hozenou" v oblíbených a chystám se k nákupu...
No to jsou naprosté dokonalosti - já snad z toho nebudu spát dneska - musíš mít z tohohle nákupu obrovskou radost...

paaajinka píše:Pokud by se nekdo z vas chtel pri pristi objednavce pridat, klidne muzete... jednu zajemkyni uz mam... ale zatim netusim, kdy to bude

Proč já sem lezu a čekám na obrázky nedbaje varovných příspěvků?paaajinka píše:Pokud by se nekdo z vas chtel pri pristi objednavce pridat, klidne muzete... jednu zajemkyni uz mam... ale zatim netusim, kdy to bude

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků