Troška syslení...

Zde se můžete chlubit se svými nákupy

Troška syslení...

Příspěvekod paaajinka » čtv 06. srp 2009 10:14:32

Tak uz konecne taky zakladam svoje syslici tema... :)
Dneska jsem obdrzela balicek z USA od PatinaQueen a jsem opravdu nadsena :) Vsechno zbozi je paradni, presne dle mych predstav, navic jsem obdrzela jako darecek sadu ruzne velkych spojovacich krouzku... Pani byla tez velice mila a kdyz jsem potrebovala vystavit zbozi navic, ktere jiz nemela v obchudku, tak mi bez problemu vysla vstric... Pocitam s tim, ze jeste jedonou od ni letos objednam, tenhle nakup byl vlastne jen tak na zkousku, abych vedela jak zbozi vypada... :) No a musim se priznat, ze ten nakup byl vlastne takovou naplasti na jednu bolistku z lonska... Pozadala jsem tehdy totiz jednu nejmenovanou prodejkyni z fleru (i kdyz mozna nekdo z vas bude vedet o koho se jedna), zda by mi z tech kormidelek (ktere mam na obrazku) nevyrobila nausnice.. Pry je tehdy nemela, tak jsem ji rikala, aby si s tim nedelala hlavu a az je bude mit, tak at mi nausnicky udela... jen me tehdy zajimalo, odkud tyhle patinovane veci objednava, protoze jsem je nikde u nas nevidela a taky jsem ji rovnou napsala, ze je sama objednavat nehodlam (aby si nahodou nemyslela, ze z ni chci jen tahat rozumy), protoze s nakupy ze zahranici jsem zrovna nejlepsi zkusenosti nemela... No pani prodejkyne se uz s odpovedi neobtezovala a muzu Vam rict, ze me to fakt dozralo... bud teda napisu, odkud to mam a nebo naopak ze je to moje "tajemstvi", coz bych plne chapala... ale nechat to takhle bez odpovedi...... :roll: Tak nevim no, asi je mym problemem, ze jsem zvykla s lidmi jednat na rovinu a to same ocekavam od druhych :roll: ... proste kdyz neco nevim, tak se rovnou zeptam, jakepak cavyky kolem toho... zrejme jsem v tomhle trochu jako chlapi, kteri se rovnou ptaji bez zbytecnych okecavek... Docela me to tehdy nastvalo a jak jsem nemela v umyslu nic ze zahranici objednavat, tak jsem si nakonec tuhle prodejkyni patinovanych vecicek nasla a riskla to.. a mila pani prodejkyne z fleru (pardon, jestli je to neci oblibenkyne) mi muze vlizt na hrb...

Obrázek
paaajinka

Re: Troška syslení...

Příspěvekod Meg » čtv 06. srp 2009 10:21:32

Jé, to je krásná nadílka! Obrázek Nejvíc se mi líbí ty kovové vážky (napsala bych měděné, ale přijde mi, že mají trochu jinou barvu, tak si nejsem jistá Obrázek).
Fairytales are more than truth: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be defeated.
Meg

Příspěvekod bavunka » čtv 06. srp 2009 10:30:54

Krásné, kolik vyšlo poštovné, jestli to není tajemství? :)
bavunka

Příspěvekod Mary » čtv 06. srp 2009 10:33:13

Teda ty lístečky jsou nádherný, úplně jsem se do nich zamilovala. *thup* Na prodejkyni kašli, hlavně že už to máš doma. A vsadím se, že ty z těch kol vyrobíš něco mnohem úžasnějšího než ona. *jump*
Mary

Příspěvekod paaajinka » čtv 06. srp 2009 10:40:45

Bavunko, postovne vyslo cca na 6,5dolaru pokud dobre pocitam... je to delane tak, ze zakladni postovne je 2,5d a za kazdou polozku se pripocitava 0,25d(pokud je v jedne polozce treba 6 kousku jako napr. ty bronzove vazky, tak se to pocita jen jednou)... cili pri dnesnim kurzu koruny je to zhruba 120 kc. Bylo to ale v malinkate obalce, navic ne doporucene, takze to vyslo docela levne.
paaajinka

Příspěvekod paaajinka » čtv 06. srp 2009 10:45:32

Meg píše:Jé, to je krásná nadílka! Obrázek Nejvíc se mi líbí ty kovové vážky (napsala bych měděné, ale přijde mi, že mají trochu jinou barvu, tak si nejsem jistá Obrázek).

Meg, ty vazky jsou takove staromosazne, ale tezko se to popisuje... jsou o neco tmavsi nez staromosazne komponenty, ktere jsou u nas k sehnani, ale zase ne tak moc do hneda, jako staromed

Mary píše:Teda ty lístečky jsou nádherný, úplně jsem se do nich zamilovala. *thup* Na prodejkyni kašli, hlavně že už to máš doma. A vsadím se, že ty z těch kol vyrobíš něco mnohem úžasnějšího než ona. *jump*

Ty listecky jsou opravdu nadherne, taky se mi moc libi a priste je objednam zase... uz mam spoustu napadu, jak vsechny ty vecicky vyuzit, tak ted uz to jen zrealizovat :)
paaajinka

Příspěvekod psathyrella » čtv 06. srp 2009 13:13:08

jsou to překrásný věci, ty lístky obzvlášť!!
psathyrella

Příspěvekod Šárka » čtv 06. srp 2009 13:35:59

mě dostal ten drát, takový není u nás k sehnání :x
Šárka
Borkyně měsíce |

Příspěvekod janava » čtv 06. srp 2009 15:54:09

Krásné komponenty, lístky obvzlášť! Jsem zvědavá na zpracování ;) . PatinaQueen (je-li zboží od ní) už mám "hozenou" v oblíbených a chystám se k nákupu...
janava

Příspěvekod paaajinka » čtv 06. srp 2009 16:03:25

Šárka píše:mě dostal ten drát, takový není u nás k sehnání :x

jj, toho dratu jsem si mela objednat vic, tak snad mi to do pristi objednavky vydrzi :lol:
paaajinka

Příspěvekod paaajinka » čtv 06. srp 2009 16:05:30

janava píše:Krásné komponenty, lístky obvzlášť! Jsem zvědavá na zpracování ;) . PatinaQueen (je-li zboží od ní) už mám "hozenou" v oblíbených a chystám se k nákupu...

jj, je to presne od ni, ja to objednavala pres etsy.com, ale ma i svoje vlastni stranky, tusim ze patinaqueen.com... :)
paaajinka

Příspěvekod Bouřka » čtv 06. srp 2009 17:43:33

To je krása, já se zakoukala do koníků :P
Bouřka

Příspěvekod Luciana » čtv 06. srp 2009 20:00:00

*BUM* No to jsou naprosté dokonalosti - já snad z toho nebudu spát dneska - musíš mít z tohohle nákupu obrovskou radost...
Obrázek Obrázek
Luciana

Příspěvekod paaajinka » pát 07. srp 2009 8:04:49

Pokud by se nekdo z vas chtel pri pristi objednavce pridat, klidne muzete... jednu zajemkyni uz mam... ale zatim netusim, kdy to bude :)
paaajinka

Příspěvekod KatkaB » pát 07. srp 2009 9:41:17

paaajinka píše:Pokud by se nekdo z vas chtel pri pristi objednavce pridat, klidne muzete... jednu zajemkyni uz mam... ale zatim netusim, kdy to bude :)

to je taková krása, že mi padla čelist... pokud budeš objednávat, tak se ráda přidám... Až budeš vědět kdy, tak písni SZ a já bych se jukla na stránky, co bych chtěla :-) *applause*
KatkaB

Příspěvekod noonanka » pát 07. srp 2009 10:46:06

Gratuluju k úspěšnému syslení :mrgreen: Sama jsem od Patiny objednávala a byla jsem moc spokojená. A dobře si udělala s tím drátkem, já ho neobjednala a teď se to kombinuje s komponenty tady v ČR docela "vesele" :lol:
Musím říct, že se stejnou prodejkyní jsem měla ten samý problém. :|
noonanka

Troška syslení + ulovky z cest

Příspěvekod paaajinka » čtv 20. srp 2009 9:32:55

Pridavam foto ulovku z letosnich prazdnin - v pozadi tasticka a dve milli-vinutky z Kodane, placka-majak(coz mel byt puvodne privesek, ale nakonec tenhle plackoid zvitezil) ze svedskeho Smogenu, donutek z Parize, vepredu vinutky z nemeckych Drazdan a tez jsem pridala ze vcerejska jednu obri+dve mensi starozlate koule, dve vinutky a dva nevim-jak-to-nazvat koralky z olomoucke rooyi

Obrázek

Pridavam i foto z jednoho trziste ve svedskem Goteborgu, bohuzel jsem tak dlouho vybirala, az jsem nakonec nic nevybrala :lol:
Obrázek

Obrázek

A jeste jsem ukoristila fotky ze statniho muzea v Kodani, jakozto dukaz, ze zeny byly paradnice jiz od pradavna :lol:
Obrázek

Obrázek
paaajinka

Příspěvekod Mamušák » pát 21. srp 2009 10:34:37

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda si ptatila clo nebo DPH?
Mamušák

Příspěvekod paaajinka » pát 21. srp 2009 15:02:31

Jestli mas na mysli ten nakup z USA, tak jsem zadne clo neplatila, o dph nevim... :)
paaajinka

FireMountain

Příspěvekod paaajinka » úte 13. říj 2009 14:58:46

Tak jsem se krapet placla pres kapsu a objednala si z FireMountain... mohu jen doporucit, zbozi je moc pekne, postovne sice nehorazne vysoke, ale pokud se prokousete aspon do treti cenove, tak mate takovou slevu, ze v podstate postovne neplatite a jeste usetrite..

Konecne pravy tyrkys, na ktery jsem se moc tesila a dalsi mineraly.. taky deset svazku mineralnich kulicek ruznych barev, cenove uzasne vyhodne..
Obrázek

Keramicke donuty, drevena kolecka a maxiperle se zapustenou spiralou
Obrázek

Obrovske pytle s drevenymi kolecky a pytel plastovych koralku v mosazne barve, ten budu hodne casto vyuzivat :lol:
Obrázek

Cinnabar koralky, cloisonne smeska a keramicti hafani, sovy, ptacci a koralky s kytulema
Obrázek

Vinutkova sekce
Obrázek

Drevene kousky, keramicke koralky (to bude naramku pro pany), kapliky a plastove koralky s uzasnym efektem
Obrázek

Mosazne retizky, Kato hmota, nymo a par dalsich drobnosti...
Obrázek
paaajinka

Příspěvekod Elis » úte 13. říj 2009 15:22:25

Jsem právě ztratila všechna slova :shock: :shock: :shock:
Elis

Příspěvekod Lejana » úte 13. říj 2009 15:51:25

Právě jsem si přivodila infarkt! *BUM* *look*
Lejana
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilá, ale pořád se mám co učit a učím.....

Příspěvekod tajemny-poutnik » úte 13. říj 2009 16:28:58

jen tiše závídím a jdu se zahrabat do pelechu s depresí *cry*
Ne každý kdo bloudí je ztracen.
Možná bychom mohli dojít skutečné lidskosti skrz porozumění zvířatům
tajemny-poutnik
Borkyně měsíce |

Úroveň: do mistra hodně daleko

Příspěvekod Bouřka » úte 13. říj 2009 17:24:35

*aha* Proč já sem lezu a čekám na obrázky nedbaje varovných příspěvků?
Bouřka

Příspěvekod Alexandria » úte 13. říj 2009 19:19:45

paaajinka píše:Pokud by se nekdo z vas chtel pri pristi objednavce pridat, klidne muzete... jednu zajemkyni uz mam... ale zatim netusim, kdy to bude :)

taky bych se ráda k další objednívce přidala, pokud už to není pasé :D
Alexandria

Příspěvekod bavunka » stř 14. říj 2009 6:58:44

Jojo, krása krásná, hlavně sekce minerálů a cinnabar ani vinutky nejsou k zahození, no prostě paráda všechno. Už zase šetřím a před vánoci si udělám radost číslo 2. :)
bavunka

Příspěvekod janava » stř 14. říj 2009 7:49:08

Teda holky, mě z těch Vašich úlovků z FMG trefí - jeden šok tady a několik dalších na Fleru (klub Minerály...).
KRÁSA NESMÍRNÁ!!!
Paajinko, pokud nabízíš spoluúčast na dalším nákupu, hlásím se taky - a začínám šetřit! Teď už čekám jen menší srdeční příhody nad obrázky zpracování nákupu... ;)
janava

Příspěvekod paaajinka » stř 14. říj 2009 17:02:09

Holky, objednavat budu, ale ne z FMG, z toho asi az pristi rok, ale chtela bych jeste pred Vanoci objednat neco od patinaqueen, dam dopredu urcite vedet a pokud se nekdo bude chtit pridat, tak by to nemel byt problem. Vidim to ale tak az na listopad nebo zacatek prosince :)
paaajinka

Příspěvekod Moirain » stř 14. říj 2009 21:20:08

ta patinaqueen ta je na ebay, nebo na etsy?
Moirain

Příspěvekod eriana » čtv 15. říj 2009 9:12:53

To je jedno, že až příští rok, do FMG bych se přidala každopádně, patina queen možná taky.
eriana

Úroveň: pořád a pořád se učím

Další

Zpět na Chlubící zóna