Nákupky veruliny hrabalky

Zde se můžete chlubit se svými nákupy

Re: Nákupky veruliny hrabalky

Příspěvekod verulina » stř 02. zář 2009 9:32:36

Dovolená v Českém ráji a návštěva blízkého JBC :-)
Na jarmarku v Sobotce jsem si sama obrousila dva kamínky. Myslím, žeTisovec a Onyx pakistánský
Obrázek

Nejvíc ze všeho jsem chtěla (potřebovala) jít v Jablonci do Bijoux NONSTOP, byla jsem tam pár hodin a utratila celou mateřskou (rodičovský příspěvek). *oopd*
Fotila jsem to v sáčcích, aby ty, co se do JBC nedostanou nebyly moc smutné a hlavně se mi to množství nechtělo vysypávat. Některé pytlíčky tam nejsou, prostě se voskovky přimýchaly k už vyfoceným ohňovkám a tak a to už se mi nechtělo znovu fotit *sad*
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Cestu v autě jsem využila k vyzkoušení darovaných kleští, pracuje se s nimi fakt dobře :-)
Obrázek

Nákup v malém obchůdku Svět korálků, kousek od kruháče do kopce, ohňovky měli za 500, mačkané myslím 250, svítící vinuté srdíčka asi za 12 Kč
Obrázek

Export Import, tam jsem taky nutně potřebovala *rofl1*
Obrázek
Nějaké minerály
Obrázek
Ketly měl 250 Kč/kg, já si vzla po čtvrt kilách
Obrázek

G&B Beads, na budově je obří fotka indiána. Utíkala jsem tam jen pro pár kilo ramše, ale nakonec jsem vzala i opravdu pár jiných pytlíčků. Platila jsem kartou.
Obrázek
Obrázek
verulina

Příspěvekod eriana » stř 02. zář 2009 9:38:56

Právě mám infarkt, nemluvte na mne...
eriana

Úroveň: pořád a pořád se učím

Příspěvekod verulina » stř 02. zář 2009 9:43:52

Ještě jsem byla u Kortanů, ale fotky nic moc, jak bude lepší světlo, vyfotím znovu. Ale to už bylo jen pár sklíček :-)
verulina

Příspěvekod Bouřka » stř 02. zář 2009 9:49:20

Asi mě šálí zrak... :shock: :shock: :shock: :shock: *look*
Bouřka

Příspěvekod tajemny-poutnik » stř 02. zář 2009 11:07:24

mám depku, tak tohle je fakt moc i na mý nervy já cu taky *cry* *uaaa* *BUM*
Ne každý kdo bloudí je ztracen.
Možná bychom mohli dojít skutečné lidskosti skrz porozumění zvířatům
tajemny-poutnik
Borkyně měsíce |

Úroveň: do mistra hodně daleko

Příspěvekod setapouch » stř 02. zář 2009 12:14:28

Prokristovudrahoumuku *BUM* ... kdeže to bydlíš? Čekej nějakou tichou návštěvu... k ránu... za šera...až se vzpamatuju *uaaa*
Furt se něco děje...
http://www.vrbabinka.cz
setapouch
Borkyně měsíce |

Úroveň: pokročilý student, dobře míněné rady a kritiky se přijímají

Příspěvekod Šárka1247 » stř 02. zář 2009 13:06:41

Ach *BUM* práve sa spamätávam z úžasu, aj ja chcéééém *uaaa*
Šárka1247

Příspěvekod Lejana » stř 02. zář 2009 13:40:22

NENÁVIDÍM TĚ!!!!! ZÁVIDÍM TI!!!! :mrgreen: ;) :shock: *look* *uaaa*
Lejana
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilá, ale pořád se mám co učit a učím.....

Příspěvekod Sagarmatha » stř 02. zář 2009 16:12:18

Tak mě napadá říct leda tak "ty vole". :shock: Toto snad ani není možný. :roll: Jen tak pro zajímavost, kolik to všechno stálo?
Sagarmatha

Příspěvekod Mayim » stř 02. zář 2009 16:43:10

Setapouch, Lejana: tak uděláme přepadové komando, ne? *bleee* Ještě během září se do JBC chystám taky, tak doufám, žes mi všechno nevybrala...
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
Mayim
Stálý člen fóra

Úroveň: věčný mírně pokročilý... kritika vítána :-)

Příspěvekod setapouch » stř 02. zář 2009 16:53:25

Mayim píše:Setapouch, Lejana: tak uděláme přepadové komando, ne? *bleee* Ještě během září se do JBC chystám taky, tak doufám, žes mi všechno nevybrala...

JO !!! Já ji přilehnu, kdyby se šprajcovala (váhu mám dostatečnou) , vy mladší a čipernější to shrábnete a pak se šábnem...ale ne abyste mi s tím zdrhly, bude mi to chvilku trvat, než vstanu *rofl*
Furt se něco děje...
setapouch
Borkyně měsíce |

Příspěvekod janna » stř 02. zář 2009 17:11:24

Věrko, *look* to mi nedělej, tolik nádhery najednou to bude moje smrt!!! *BUM* Vždyť mám děti, nemůžou tady chudáčci zůstat sirotci!!!
janna

Příspěvekod bavunka » stř 02. zář 2009 17:13:55

všechno ke mněěěěěěěěěěě
bavunka

Příspěvekod verulina » stř 02. zář 2009 17:23:25

HOLKY JÁ VÁS MILUJU!!!!! Skvěle se tu bavím, když si to čtu. Jen bacha při té nehlášené návštěvě, můj pan domácí je policista. *bleee* Já to mám do Jablonce strašně daleko, bydlím na hranicích se Slovenskem, takže kdoví, kdy se tam zase dostanu. A když vím, že tam mě korálky vyjdou na půlku, tak se nemůžu udržet.
V Nonstopu mi paní dala slevu 1200Kč *applause* *applause* *applause* a nějaké dárečky, no celkem mě ty nákupy vyšly na cca 10500 Kč. Doma jsem se vážila s igelitkama-asi na pětkrát *rofl* a přibrala jsem 22,5Kg. :shock:
No ale je fakt, že když jsem u sebe měla na nákupy desítku, že co kdybych se rozšoupla a v prvním obchodě nechala víc než dvě třetiny, tak se mi podlomily kolena a přešel mě úsměv. Ale v G&B brali karty a nakonec mi ještě asi pětistovka v peněžence zbyla. Jsem si říkala, že je škoda vozit domů peníze, ale už jsem neměla čas, museli jsme jít jíst. Bylo půl čtvrté a všichni chtěli na oběd-když jsme snídali někdy v devět. *uaaa* Ten můj chlap celou dobu jezdil s kočárkem kolem přehrady, je uplně báječný!!!!! *flow*
verulina

Příspěvekod setapouch » stř 02. zář 2009 17:40:40

Za to množství mi to nepřijde nijak moc, i když tak najednou se to zdá být strašných peněz...ale stejně, připrav se na to, že ti příští týden bude NĚCO nutného určitě chybět...to je Zákon O Neustálé Absenci Korálků A Komponentů (ZONAKAK)...a už si jdu hledat, kde je ten tvůj poklad zakopaný. Aháááá, tak to mám blíž k tobě, než k původnímu zdroji! Tak to nevím, jestli si nezjistím, kdy má tvůj hodný muž službu a ty budeš sama doma *rofl1*. Morava zas není tak velká ;)
Furt se něco děje...
setapouch
Borkyně měsíce |

Příspěvekod barunka00 » stř 02. zář 2009 17:58:57

setapouch píše:Za to množství mi to nepřijde nijak moc, i když tak najednou se to zdá být strašných peněz...ale stejně, připrav se na to, že ti příští týden bude NĚCO nutného určitě chybět...to je Zákon O Neustálé Absenci Korálků A Komponentů (ZONAKAK)...a už si jdu hledat, kde je ten tvůj poklad zakopaný. Aháááá, tak to mám blíž k tobě, než k původnímu zdroji! Tak to nevím, jestli si nezjistím, kdy má tvůj hodný muž službu a ty budeš sama doma *rofl1*. Morava zas není tak velká ;)

teeeeda zákon je fakt pravdivej...do JBCse chystam po měsíci znova (koupila sem málo ohňovek a musim se víc zásobit rokajlem :D )
barunka00
Stálý člen fóra

Příspěvekod barboramon » stř 02. zář 2009 19:36:09

Takže milé dámy, Věrulína je moje skorošvagrová akdyž se rozdělíte, tak vám vykecám kde bydlí a kde všechny ty poklady schovává. :D :D :D
ale chci aspon půlku :mrgreen:
barboramon

Příspěvekod Lejana » stř 02. zář 2009 20:09:47

setapouch píše:
Mayim píše:Setapouch, Lejana: tak uděláme přepadové komando, ne? *bleee* Ještě během září se do JBC chystám taky, tak doufám, žes mi všechno nevybrala...

JO !!! Já ji přilehnu, kdyby se šprajcovala (váhu mám dostatečnou) , vy mladší a čipernější to shrábnete a pak se šábnem...ale ne abyste mi s tím zdrhly, bude mi to chvilku trvat, než vstanu *rofl*

Jsem pro!!!! Tak kdy to spácháme, už se mi třepou ruce (nebo ještě)?! Tohle vlákno pro mě bude asi tabu nebo mě má Verulina na svědomí nebo spíš moje tři děti!!
Lejana
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilá, ale pořád se mám co učit a učím.....

Příspěvekod setapouch » čtv 03. zář 2009 6:58:25

barboramon píše:Takže milé dámy, Věrulína je moje skorošvagrová akdyž se rozdělíte, tak vám vykecám kde bydlí a kde všechny ty poklady schovává. :D :D :D

To nepude, milá zlatá...Mayim, Lejana, ty a já, leda na čtvrtiny *bleee* , jinak je to ŠIKANA !!! Jo, holky, to by vycházelo na každou přes 5 kilo...jak dlouho by se z toho dalo tvořit v base, kdyby to na nás prasklo? Ale třeba bych se tam naučila ty háčkovaný roury *jump* ...zamlouvám si rokajl ( háček si vezmu z domova)
Furt se něco děje...
setapouch
Borkyně měsíce |

Příspěvekod Mayim » čtv 03. zář 2009 7:07:03

setapouch píše:
barboramon píše:Takže milé dámy, Věrulína je moje skorošvagrová akdyž se rozdělíte, tak vám vykecám kde bydlí a kde všechny ty poklady schovává. :D :D :D

To nepude, milá zlatá...Mayim, Lejana, ty a já, leda na čtvrtiny *bleee* , jinak je to ŠIKANA !!! Jo, holky, to by vycházelo na každou přes 5 kilo...jak dlouho by se z toho dalo tvořit v base, kdyby to na nás prasklo? Ale třeba bych se tam naučila ty háčkovaný roury *jump* ...zamlouvám si rokajl ( háček si vezmu z domova)

na rokajl jsem si dělala zálusk já... to bychom se podělily *uraz* a tu hromadu malých mačkaných kuliček (že bych se konečně v base naučila šít Petersburg?)
Ještě dotaz na verullinu - odkud jsou ty křišťálové přívěsky, co vypadají jako sundané z lustru?
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
Mayim
Stálý člen fóra

Úroveň: věčný mírně pokročilý... kritika vítána :-)

Příspěvekod verulina » čtv 03. zář 2009 7:28:22

Holky nezapomínejte na moje syslení před Jablocem, to by bylo asi kapku víc naž 5kg *rofl*
Ty přívěsky jsou z NONSTOPU. Za pět kaček jeden. Většinou to dávala jako dárek, ale já si to poctivě koupila *angel*
verulina

Příspěvekod Sagarmatha » čtv 03. zář 2009 8:32:00

Jo, ty přívěsky se mi taky líbily. A za 5 Kč, to je dobrý. Jinak celkově to teda vyšlo na hodně peněz, ale zase při tom množství... Hned bych tam jela taky. :D
Sagarmatha

Příspěvekod Alexandria » pát 04. zář 2009 12:45:59

no tý jo, to je náádheraaa! *jump* *rofl1* taky bych tam hend vyrazila, ale nechat tam tolik peněz tak sem bezdomovec....holt si musim počkat až sand jednou budu vydělávat, jako student toho moc nenašetřím:(
můžu se zeptat kolik stál ten ramš? a prodává se po těch pytlících na fotce - kolik váží? děkuju ;)
Alexandria

Příspěvekod Kaczka » pát 04. zář 2009 18:49:17

Tak u Indiána jsem byla dnes já. Příjemná obsluha, co háčkuje roury :-), z těch kotlů a košů se směskama jsem vybírala, nakoupila jsem i rokail, a všude kolem spoooooooooooooousta broušených.... ;-) I těch jsem si odnesla. Mají nádherné Exkluzivky. Obchod na 1*
Kaczka

Úroveň: starší a pokročilá :-D

Příspěvekod verulina » pát 04. zář 2009 19:27:26

Alexandria píše:no tý jo, to je náádheraaa! *jump* *rofl1* taky bych tam hend vyrazila, ale nechat tam tolik peněz tak sem bezdomovec....holt si musim počkat až sand jednou budu vydělávat, jako student toho moc nenašetřím:(
můžu se zeptat kolik stál ten ramš? a prodává se po těch pytlících na fotce - kolik váží? děkuju ;)

V G&B mají ramš ve velkých nádobách, ceny-mačkané za 90 a 180 Kč/kg, broušené 270, ploškované 270. Můžeš si tam sedět a vybírat, protože tam jsou i rozbité, nebo uštíplé a tak, já neměla čas, já prostě nabrala pytlíčky a utíkala dál. Ty malé na fotce mají necelé kilo, ten jeden velký (jestli ho tam vidíš) má asi 2,3kg.
verulina

Příspěvekod janava » sob 05. zář 2009 7:33:24

Asi mě trefí šlak! Tomu říkám nákup - vidím, že info fungovalo. V pondělí se chystáme na týden na chalupu do Českého Ráje, takže cíl jednoho výletu je jasný.
janava

Příspěvekod Alexandria » sob 05. zář 2009 11:16:43

děkuji za info:) jsem se koukala i na jejich stránky, co jsem tu na foru poté našla a mají tam ten ramš taky napsaný, ale za jinou cenu, to je trochu divné...
jinak se tam sand taky vydám, nemohla sem celou noc spát a prostě tam CHCI!!! *rofl1* *jump*
tak se chci ještě zeptat na nejlevnější komponenty, ty mají kde? zajímají mě hlavně kroužky, řetízky apod. :)
Alexandria

Příspěvekod verulina » sob 05. zář 2009 12:41:50

Alexandria píše:děkuji za info:) jsem se koukala i na jejich stránky, co jsem tu na foru poté našla a mají tam ten ramš taky napsaný, ale za jinou cenu, to je trochu divné...
jinak se tam sand taky vydám, nemohla sem celou noc spát a prostě tam CHCI!!! *rofl1* *jump*
tak se chci ještě zeptat na nejlevnější komponenty, ty mají kde? zajímají mě hlavně kroužky, řetízky apod. :)

Na netu to mají dražší, to mi zrovna říkali. Komponenty jsem skoro nebrala, ale řetízky v Nonstopu za 15 Kč/m, ty mohutnější za 45-85, měli tam i kroužky a nýty, ale to jsem už nestihla a v Export-import měl spojovací kroužky, ale už nevím kolik za kilo, jehly a nýty byly 250, ale neměl tam takový výběr. I když možná to měl někde schované. Klidně ti odváží kolik potřebuješ, ale když už je to míň než 250g, tak je to dražší.
Jinak nevím, na komponenty tentokrát nevyšl čas ani finance.
verulina

Příspěvekod Alexandria » sob 05. zář 2009 15:15:57

děkuji moc za informace, budou se hodit:) je fajn, že mi tu takhle někdo poradí :D takže i korálky jsou už navážené nebo si můžu nabrat kolik chci? a třeba i po kusech? já nejsem na rokajl, spíš mačkanice, ale u něčeho by mi stačilo jen malinko...
Alexandria

Příspěvekod verulina » sob 05. zář 2009 15:31:17

Alexandria píše:děkuji moc za informace, budou se hodit:) je fajn, že mi tu takhle někdo poradí :D takže i korálky jsou už navážené nebo si můžu nabrat kolik chci? a třeba i po kusech? já nejsem na rokajl, spíš mačkanice, ale u něčeho by mi stačilo jen malinko...

U Indiána (G&B) už je to napytlíčkované, po kusech si můžeš vybrat z ramše, nebo tam hned v první místnosti u pokladny mají takové krátké šňůry za 12 Kč, mám je na obrázku. V Exportu mají šňůry cca 23cm, ale mají tam i barevné směsky v nádobách na váhu, takže si můžeš vybrat jenom něco a v nonstopu mají na zemi papírové pytle, odkud si můžeš vzít kolik chceš, nebo už mají i v různě plných pytlíčkách, aspoň zrovna vidíš, kolik to stojí. Paní je velice ochotná, klidně si můžeš už z naváženého pytlíčku odsypat. Zipové sáčky tam mají, můžeš jich použít kolik chceš.
verulina

PředchozíDalší

Zpět na Chlubící zóna