Na jarmarku v Sobotce jsem si sama obrousila dva kamínky. Myslím, žeTisovec a Onyx pakistánský

Nejvíc ze všeho jsem chtěla (potřebovala) jít v Jablonci do Bijoux NONSTOP, byla jsem tam pár hodin a utratila celou mateřskou (rodičovský příspěvek).
Fotila jsem to v sáčcích, aby ty, co se do JBC nedostanou nebyly moc smutné a hlavně se mi to množství nechtělo vysypávat. Některé pytlíčky tam nejsou, prostě se voskovky přimýchaly k už vyfoceným ohňovkám a tak a to už se mi nechtělo znovu fotit

Cestu v autě jsem využila k vyzkoušení darovaných kleští, pracuje se s nimi fakt dobře

Nákup v malém obchůdku Svět korálků, kousek od kruháče do kopce, ohňovky měli za 500, mačkané myslím 250, svítící vinuté srdíčka asi za 12 Kč

Export Import, tam jsem taky nutně potřebovala

Nějaké minerály

Ketly měl 250 Kč/kg, já si vzla po čtvrt kilách

G&B Beads, na budově je obří fotka indiána. Utíkala jsem tam jen pro pár kilo ramše, ale nakonec jsem vzala i opravdu pár jiných pytlíčků. Platila jsem kartou.

Ještě během září se do JBC chystám taky, tak doufám, žes mi všechno nevybrala...

...zamlouvám si rokajl ( háček si vezmu z domova)
a tu hromadu malých mačkaných kuliček (že bych se konečně v base naučila šít Petersburg?)