Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Jsou lepší, ale možná jim chybí sluníčko, nevím. Náhrdelník je krásný, jen ty barvy směsky jsou na mne tak bezútěšně smutné, zkrátka barvy zoufalství - jako ty široké fialové stuhy se zlatými nápisy na věncích. A když je to v kombinaci s touto křehkou krásou a vkusem, je to jak mrtvá víla
Toto je můj favorit ,ač mi směska nesedla,mrtvě to na mě nepůsobí(tyhle ksichtíky jsou prostě živé,jen zasněné)mně to připomíná,jako když se probouzí jaro
Sluníčko tomu opravdu chybí, u nás je pořád pod mrakem a prší ... Ale ani na mne to nepůsobí jako mrtvá víla - neříkám to proto, že jsem to sama tvořila, ale ksichtík se mi moc líbí, a co se týká barevnosti směsky, tak já byla spokojena ... Bohužel se mi nepodařilo (opět) nafotit to, co v náhrdelníku žije, jak jsem psala, s tím pořád zápolím. Ať fotím, jak fotím, pak upravuji, pořád se s tím nějak nemůžu srovnat ...
Stejně je zvláštní, jak na každého působí barvy jinak. Ve mně třeba tahle směska vyvolává dojem takového úplně zralého ovoce a pozdního léta. Mimochodem - Likra, byla jsi jediná, kterou jsem uhodla
Já jsem z něj zase měla pocit jako z procházky lesem když dozrávají lesní jahody ... takové nějaké klidné, snivé přítmí lesa na počátku léta. Je moc krásný - a naživo je ještě lepší
Morag, vždyť je to v pohodě Možná je v tom nechtěně i něco z mého života - v posledních dvou letech a také v posledních měsících mi odešlo několik milých lidí, proto možná i ten skrytý smutek a ticho, pro mne, trochu jiný, neuchopitelný svět ... (Omlouvám se, muselo to ze mne ven ...) Takže, vše v dobrém
Já myslím,že to nikdo nemyslel špatně,to,jak na nás něco působí neovlivníme,já např.minulý rok viděla fialovo-bílou vánoční výlohu(krásnou),ale moje asociace byl pohřeb a to jsem tuhle barevnou kombinaci na pohřbu neviděla Tenhle náhrdelník na mě negativně nepůsobí a je překrásný,takhle bych to chtěla taky umět