lucka.H píše:Fakt borka za 12 dní, tolik věcí, mimochodem krásných. To neděláš nic jinýho? Jak se dělají tyto šlauchy? Díky
setapouch píše:Je šílená, pořád to říkám...ale prdlačky, má doma malé číňánky, vaří jim rejži a oni šili, šili...a šili, dokud živi byli
![]()
A nejvíc mě štve, že ty obšívánkové přívěšky má raz dva tři hotovéa každý jiný, aby si zájemkyně mohly i vybrat
a Vánoce už dveře otevírají

TRZ04 píše:Téééda...když mě chytlo háčkování, tak jsem dělala jednu až dvě dutinky denně po dobu 14 dnů. A myslela jsem, jakej jsem borec. Ale ty jsi teda obr-borec! A tvoje zákaznice tě musí nenávidět...z takové nabídky není možné vybrat...tu nejhezčí
Ja som háčkovať skúšala už viac krát, ale nejak mi to nejde

ty ...píp, spadla mi čelist. seš maniak 

Vladstraschna píše:Jednu až dvě háčkované denně?! To by se mnou švihlo, to bych šudlila týden. Mi to háčkování teda k srdci nepřirostlo. Trvá mi to rozhodně déle než šití a jak to pro zákazníky neznalé techniky vypadá obyčejně, bylo by to na tu odpracovanou dobu neprodejné. Klobouk dolů.

Davianna píše:Já jsem byla jednou jedinkrát taky na prodejní akci a přišla jsem domů celá smutná, protože za 2 dny jsem prodala asi jen 3 kousky. Všichni u mého stolu vzdychali nadšením, ale nic si nekoupili, přestože ceny jsem měla, řekla bych, dost nízké. Vyšlo mi z toho, že běžné ženy se bojí barev a nápadných šperků. Všimla jsem si, že u konkurence, která prodávala úplně jednoduché věcičky v neutrálních nevýrazných barvách, se to dost točilo, ale mé modré, červené, fialové, žluté, oranžové atd. zůstaly jen na pokoukání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků