renda píše:A co místo mimořádných témat a soutěží stálou nešicí soutěž? Téma měsíce třeba ,,Ketlované nebe" ,, Podzim na provázku" nebo klidně cokoli bez určení techniky a matroše, s podmínkou: žádné šití! Protože do mimořádné soutěže půjdou stejné šičky, připíšou si další čárečky a ostych začátečníků a neborců to nevyřeší.
Nebo stejné téma jako mají šičky, ale to by se muselo vyřešit, jestli se může každý zůčastnit obou soutěží naráz.
AndreaM píše:Já bych chtěla někdy udělat soutěž pro očárkované borkyně - rozuměj od třeba 3 čárek výš....nějakou pořádnou výzvu
AndreaM píše:Já bych chtěla někdy udělat soutěž pro očárkované borkyně - rozuměj od třeba 3 čárek výš....nějakou pořádnou výzvu
renda píše:Nic proti šičkám, řeší se tu přece oživení fóra a ostych neborců soutěžit (jsem jedna z nich) Prostě mě tak napadla další možnost soutěžení.
A už do toho kecat nebudu, teď vůbec nepřispívám, mám na korálkování málo času a stejně nedělám nic světobornýho a mám hnusný fotky. A no dobře, kdyby se takhle vymlouval každej..., slibuju, přispěju fotkama a zůčastním se nějaký soutěže, nějak to tu chcíplo kvůlivá takovejm jako já, žejo
Sigel píše:AndreaM píše:Já bych chtěla někdy udělat soutěž pro očárkované borkyně - rozuměj od třeba 3 čárek výš....nějakou pořádnou výzvu
To bude muset počkat, Medvědici a Miss Tattooo by asi nebavilo takhle soutěžit jen ve dvou
na odlehčení mimo DISKUZI narazila jsem na konkurentku k hipíí tématu 

)
)
medvedice píše:Teda říjnové téma je nabité! doufám,že bude víc hlasů, aspon 3 (i když bych jich potřebovala víc)
Sigel píše:Zajímavé prosincové téma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků