bavunka píše:z http://www.firemountaingems.com/
Musíš počítat s vyšším poštovným - balíček vážil 3,2kg a poštovné vyšlo na 82 dolarů tj. cca 1 500,-. Ale čím víc toho vezmeš, tím máš větší slevu, takže při mém množství jsem měla jakoby poštovné zadarmo. Sleva bylo 93 dolarů, takže jsem ještě ušetřila
Majka píše:bavunka píše:z http://www.firemountaingems.com/
Musíš počítat s vyšším poštovným - balíček vážil 3,2kg a poštovné vyšlo na 82 dolarů tj. cca 1 500,-. Ale čím víc toho vezmeš, tím máš větší slevu, takže při mém množství jsem měla jakoby poštovné zadarmo. Sleva bylo 93 dolarů, takže jsem ještě ušetřila
To mě nenapadlo, to počítat takhle. Mám tam naházeno v košíku za slušnou sumu, jsem v té třetí cenové úrovni a pořád váhám. Šel ti balík přes Fedex nebo sis domlouvala nějaké jiné dodání? - mají tam někde kontakty, kde se to dá smluvit.
Jinak nádherné úlovky, mám ten obchod moc ráda i jen na prohlížení, vždycky jsem celá vedle z té nabídky minerálů...

tajemny-poutnik píše:wowkolik jsi za to prosímtě dala to je nádhera

Meg píše:Nedalo mi to, a tak prohlížím - mají tam naprosto dokonalou perleť! Všechnu! A všechnu ji chci!
janava píše:Tak zrovna dneska mi dorazil z FMG katalog, otevřu fórum a tady na mě vypadne taková porce krásy. Katalog sám o sobě je nervy drásající záležitost - ten výběr!
Už se těším, co z těchto úlovků má oblíbená tvůrkyně náušnic vykouzlí...! Přeju hodně inspirace.
no neblázni, měla by si do názvu dát nějaké výstražné znamení, neb toto je na infart 
Terezka píše:můžu se zeptat jak si platila? taky chystám objednávku a se zahraničím nemám zkušenost v tomhle směru
romča píše:Úžasný nákup, tiše závidímTa cena není tak šílená, jednou za čas by to i šlo udělat si radost
![]()
Odkud máš ty botky?
Úúúžasné záležitosti, myslím - že se mi bude v noci zdát, že jsem šťastnou majitelkou těchto věciček...Ale to probuzení potom....

Luciana píše:*BUM* Úúúžasné záležitosti, myslím - že se mi bude v noci zdát, že jsem šťastnou majitelkou těchto věciček...Ale to probuzení potom....![]()
Nejvíc mne dostali tyrkysoví a perleťoví ptáčci a motýlci a dřevěné bábušky. Prosím Tě na kolik vyjde jeden ten tyrkysový ptáček, mám dojem, že na Fleru ho nabízel někdo za šílenou cenu...
Taky bych si to nechala líbit. A supr botky. bavunka píše:Luciana píše:*BUM* Úúúžasné záležitosti, myslím - že se mi bude v noci zdát, že jsem šťastnou majitelkou těchto věciček...Ale to probuzení potom....![]()
Nejvíc mne dostali tyrkysoví a perleťoví ptáčci a motýlci a dřevěné bábušky. Prosím Tě na kolik vyjde jeden ten tyrkysový ptáček, mám dojem, že na Fleru ho nabízel někdo za šílenou cenu...
Já jsem z té zásilky nemohla ten večer usnout, a když se mě to povedlo, oč bylo krásnější probuzení ráno, když to všechno bylo pořád na stole![]()
Ptáček mě vyšel zhruba na 14,-kč, ale já jsem byla ve třetí cenové kategorii - to je zhruba o polovinu levnější, ale když zase připočítám poštovné, tak se pohybuje okolo 25-30,-kč za kus

Majka píše:Zkusila jsem naházet do košku věcí, abych se ocitla ve čtvrté skupině - sleva je víc jak 50%, ovšem zas pěkně narostlo to poštovné a celková cena je asi tak na půlroční šetření...![]()
Jinak jsem se mrkla na stránky Botasu a chytly mě ty úpně nejbarevnější 66, co mají, docela vážně o nich uvažuju...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků