Najde někdo ten ambigram?
). Nejspíš jsem lůzr a autovej typan, ale kdo je míněn těmi Modrými?Sigel píše:Je to opravdu moc moc krásné, velmi nejasně tipuji Nady (nalistovaná stránka slovníku by taky mohla ukazovat na slovo začínající S, ale spíš to je prostě střed knihy a drží dobře otevřenýNady je Tvůj nick a je to taky dost krátké, málokdo má pazoury tak objemné, aby si do náramku na řádek vepsal básničku
). Nejspíš jsem lůzr a autovej typan, ale kdo je míněn těmi Modrými?

Nady píše:Sigel píše:Je to opravdu moc moc krásné, velmi nejasně tipuji Nady (nalistovaná stránka slovníku by taky mohla ukazovat na slovo začínající S, ale spíš to je prostě střed knihy a drží dobře otevřenýNady je Tvůj nick a je to taky dost krátké, málokdo má pazoury tak objemné, aby si do náramku na řádek vepsal básničku
). Nejspíš jsem lůzr a autovej typan, ale kdo je míněn těmi Modrými?
Sakryš, to bylo nějaké moc jednoduché. Příště musím vymyslet něco složitějšíhoŽe by třeba tu básničku?
![]()
Modří - je tu několik lidí, kteří už to pravděpodobně věděli. Je to taková klasická hláška z Bludiště (nebo něčeho předtím): "Modří vědí."

jilinka píše:Jé, já jsem myslela, že Modří jsou z meziklubovky, vůbec mi nedošlo, že jsi hnědá a zlatá

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků