Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Chci vás poprosit o radu, mám dělat soupravu k těmto šatům ve stylu rockabilly. Ale co jsem hledala na googlu, tak jsem žádné šperky v tomto stylu nenašla, všude samý plast. Jediné co mě napadlo a možná by se shodovalo i stylem by mohly být obšité koule. Co vy na to? bohužel mám jen tento odkaz http://cgi.ebay.com/WHITE-FLORAL-PIN-UP ... 0016698372 obrázek mi nejde stáhnout
Tenhle styl se mi moc líbí, já bych to viděla na něco s velkou mašlí, nebo nějaký "obojek" kolem krku, třeba saténovej a nějaký velký přívěsek, třeba obšívaný
Šatičky jsou úchvatné, nevím, jesli bych dávala něco kolem krku, když jsou za ním zavázaná ramínka... Asi bych si vyrobila masívní náramky, tzv. cuff (manžeta), ozdobené květy; a na spodní část jednoho ramínka brož (růži nebo orchidej, stejné jako na náramcích). Barvy bych volila čerbou jako základ a bílou na detaily, např. květy, inverzně k šatům.
mě k těm šatům okamžitě napadlo něco perličkového; 6 mm voskovky, klidně i hladký náramek, aspoň šestiřadý, a štrasové vodiče mezi tím. A nebo kombinace smetanových (přesná imitace perel) a černých voskovek.
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
Černá, do stříbra zasazená kamej po číkoli babičce by byla ideální, pokud možno s bílou siluetou... ale u většiny z nás je něco takého nedostupný, takže dvouřadý těsný obojek z černých perel či perlí...
No že já ten odkaz rozklikávala Rozhodně bych si tam vybrala... Obojek bych určitě nedělala, kvůli tomu, že to má ramínka za krk. Na ruku to chce nějaký náramek a na krku bych viděla nějaký větší přívěsek - třeba tu, již zmiňovanou, orchidej, zavěšenou úplně jednoduše (lanko, řetízek..), kvůli těm ramínkům... Nebo, jak psala Sigel, místo náhrdelníku spíš dozdobit šaty velkou broží na jednom ramínku -> to by se mi asi líbilo víc než náhrdel...
Dala bych k nim onu květinu, ale klidně i na obojek a všem doplňkům bych dala krom černé a bílé ještě drobný akcent červené. Naušnice květinové, buď puzety nebo delší zavěšené. Ae tu květinu by to chtělo na klasicky kruhovou, ale aby tvarem korespondovala s květinami na šatech, barvy bych prohodila - černý podklad, bílá květina. Pokud by byl obojek, tak by další květina mohla být ne na ramínku, ale na opasku.