kiwika píše:můžu se zeptat jestli se z toho osteofixu dobře dělá, popřípadě jakou šířku doporučujete? Neslyším to poprvé a docela mě to zajímá.
U normálních komponentů mě děptá, že zšednou nebo zežloutnou...
zlatovláska píše:Děkuji, koukala jsem že háčky z chirurgické oceli se seženou ale drát z ch. oceli někdo máte? Ten osteofix majíl v korálek obchod měkký a polotvrdý a ty průměry nejspíš odpovídají normálním drátům na které jsme zvyklé že?
Takže je lepší koupit ten měkký, nb. polotvrdý, nebo tam mají i tvrdý..
Náhodou v Praze v kamenném o. se to asi nedá koupit...
jilinka píše:nejsem alergik, ale alergikům vyrábím vše z Osteofixu... a nejen alergikům, poslední dobou už z něj i normálně ketluju. Pak se strašně divím, když vezmu ketlovací jehlu, že je moc měkká... Používám totiž Osteofix polotvrdý a nic jiného už na ketlovačky nechci. Jen kdyby někdo dělal takové odpovídající ketlovací jehly
Luciana píše:jilinka píše:nejsem alergik, ale alergikům vyrábím vše z Osteofixu... a nejen alergikům, poslední dobou už z něj i normálně ketluju. Pak se strašně divím, když vezmu ketlovací jehlu, že je moc měkká... Používám totiž Osteofix polotvrdý a nic jiného už na ketlovačky nechci. Jen kdyby někdo dělal takové odpovídající ketlovací jehly
Prosím Tě jakou sílu toho polotvrdého Osteofixu používáš na ketlovací jehly? A nevíš jestli se dá sehnat někde i v Brně?
jilinka píše:Luciana píše:jilinka píše:nejsem alergik, ale alergikům vyrábím vše z Osteofixu... a nejen alergikům, poslední dobou už z něj i normálně ketluju. Pak se strašně divím, když vezmu ketlovací jehlu, že je moc měkká... Používám totiž Osteofix polotvrdý a nic jiného už na ketlovačky nechci. Jen kdyby někdo dělal takové odpovídající ketlovací jehly
Prosím Tě jakou sílu toho polotvrdého Osteofixu používáš na ketlovací jehly? A nevíš jestli se dá sehnat někde i v Brně?
Kupovala jsem na netu, mam ruzne tloustky, spis podle velikosti dirky koralku, ale asi nejcasteji pouzivam 0.6 mm, protoze to provlikam rokajlem

(ale když jdu juchat, vždycky stejně něco do uší narvu, prostě heslo: parádo trp) 
Na trhu jsou plastový háčky, testují je moje kolegyně, co nesnesou v uších ani chirurgickou ocel a jsou nadšený, hned mám objednávky 
, mám strašně vysoko dírky a ten spodek, co má být pod uchem mě tlačí do lalůčku, ale žádná alergická reakce též nezaznamenána, a jestli někde uvidíte větší, dejte zase vědět vy, jóóó...

marcel píše:moc zdravím,chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenost přímo se stříbrnými 925/1000 komponenty, už se mi několikrát stalo, že úplně nový náušnicový háček mi velice brzy zmatněl a začal tmavnout, stalo se to i mé kamarádce. Poraďte prosím, kde koupit kvalitní stříbrné komponenty. Děkuji
Zpět na Komponenty a návlekový materiál
Uživatelé procházející toto fórum: Baidu [Spider] a 2 návštevníků