) si na ně hoďte odkaz na toto fórum, (nebo to udělám za vás
...tož jsem tu setapouch píše:Tak prej tu po mně byla sháňka...tož jsem tu
a zdravím osazenstvo!
Bouřka píše:Tak jsem si prohlížela složku s inspiračními obrázky a našla jsem dílka od Lazy-crazy. Ta tu taky chybí, škoda, měla osobitý styl.
regi.m píše:Napadla mě jedna paní, tuším z Jižní Moravy (ale to jen tuším), vystupovala pod přezdívkou "Helenapa". Ale možná tu už je pod jinou.
verulina píše:Ale Šárka tu je!např.viewtopic.php?t=40

,že jsem si Vás zase našla
,doteď nevím co se na starém fóru vlastně stalo,jen vím,že mi totálně zaviroval počítač,bylo to na prášky a najednou forum přestalo fungovat,už jsem si myslela,že si nikdy neukážeme naše výtvory a až dneska
jsem po různém hledání narazila na toto fórum,díky Gi.Tak se musím zase rozkoukávat a zase se dám do práce.I když nevím jak Vám,ale mě se moc teď nedařilo prodávat,lidi nějak šetří,ale na jídle né,zase jsem měla zakázky na dorty,takže jsem se vůbec nenudila.Tak všem přeji krásný den!!!!!Wippa píše:mna zase napadla angel123 a danuska24........... tak neviem ci tu su,alebo nie
Angel1234 píše:Wippa píše:mna zase napadla angel123 a danuska24........... tak neviem ci tu su,alebo nie
Jj, jsem tu, jen sem půlku prázdnin pracovala, tak nebyl čas na nic, pak sem si přivezla dáreček-mononukleózu takže sem pak válčila s ní ve vysokejch horečkách, neměla sem náladu na nic, až teďka zas obhlížím fóra, diskuse, oblíbený autory, už mi to fakt chbělo...
...už se těším.Bouřka píše:Napadla mě ještě Olga Zitova. Sice poslední dobou nechodila, ale třeba by se někdy chtěla zase ukázat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků