Je super, že se balík líbí.
Ode mně tam toho počítám asi už moc nezbylo, tak zásluha je hlavně na ostatních.
Ode mně tam toho počítám asi už moc nezbylo, tak zásluha je hlavně na ostatních.Martina píše:Holky, jak se dozvím, jestli jsem taky na seznamu potencionálních adresátů?
úplně jste mi zlepšily den, já se tááák těším a jsem zvědavá, honem sednu k zásobám a něco pro vás nachystám:-D
Mám angínu a tak to bude suprové oživení dne
Nafotím až si nahamouním 

Skippka píše:Takže tady je fotka úlovkůMusela jsem se krotit
![]()
Z baláčku jsem vzala 280g, přidala 400g a tak máme balíček na necelých 1600g![]()
Omlouvám se za kvalitu fotky, nějak mi nepřeje světlo a na manuál není čas, musím se učit, za týden jdu na zkoušku![]()
Zítra odešlu a balíček poputuje k jmenovkyni mého kamaráda, který se jmenuje Rotter
Jinak Hell mamka byla úplně unešená z toho přívěšku od tebe, teď abych k tomu vymyslela závěs i když chtěla jen černou šňůrkuA pak by teoreticky mohla být i foto v akci, časem

Péťa píše:Týjojo, to jsou krásné věcičky, moc pěkné jsou ty tygroidní ohňovky od Veroniky85. A jsem moc ráda, že se zalíbily smetanové voskovky (mám jich doma spoustu z takových těch vyjímečných dárků od známých známých, co bydleli u Jablonce
). Vypadá to podle mých odhadů z paměti, že můj pytlíček už bude u dna. Těší mě, že korálky našly nový domov.

Trdluša píše:Já jsem byla v Jablonci v listopadu a stačilo mi být jen v Bijoux nonstop, strávila jsem tam "jen" hodinu a půl a tři dny mě neslezl úsměv z tlamky![]()
![]()
Myslím že Rotterová jsi byla jediná

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků