Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
aneb poslední počin před korálkovou dovolenou. Včera jsem strávila 7 hodin uklidem veškerých korálků ze stolu, abych se mohla intensivneji pripravovat na zkousky a tak svete div se, po asi 5 mesicich se znovu sesly vsechny prazdne nadoby na rozsite koralky a desky stolu spatrily denní světlo. Je to velmi zvlastni pocit... bez koralku kam se podivam. Vsem, ktere cekajici statnice ci jine zkousky preji hodne uspechu... ja se zase ukazu.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich
Krásná hvězda , a taky držím palce . A s tím stolem, já mám pro nedostatek místa korálkocomputerový, a co chvíli přemlouvám klávesnici k vydání kousku drátku, nebo něčeho
to je krásný ...já mam korálkovocomputerovoučící stůl ...momentálně se to taky snažim trochu poklidit aby bylo místo naučení, ale stejně si dycky udělam aspon chvilku pauzu a učení vyměnim za korálky ...mě ale čeká jen za tejden zkouška, ty to budeš mít horší, tak přeju hodně štěstí a pevný nervy!!