Mayim píše:taky jsem zvědavá... a už bych chtěla. Takové Vánoce v květnu totiž nejsou k zahození

Těším se...
Zítra prohrabu zásoby a případně ještě zvětším vytříděnou kupu. Hurá...!TRZ04 píše:Jé, Hlinsko, to jsem já!Těším se...
Zítra prohrabu zásoby a případně ještě zvětším vytříděnou kupu. Hurá...!

TRZ04 píše:Takže hlásím, že balíček jsem dnes vyzvedla, přebrala, doplnila, nově zabalila a ještě stihla poslat na cesty. Tentokrát udělá radost v Ostravě. Příchozí váha 2190 gr a odchozí váha 2660 gr. Vybrané balíčky nafotím snad o víkendu. Musím říct, že jsem byla příjemně překvapená, jaké poklady se tam daly najítTakže ode mě spokojenost

něco jsem si vybrala, něco doplnila, no trvalo mi to asi 3 hodiny 

Morgainne píše:Holky, prosím prosím o nějaké fotky toho, co jste si vybralynějak málo se chlubíte

Alexandria píše:Holky, tak co, kdepak máme balíček..a fotečky?Já jsem použila jen dva korálky, zatím nemám čas...tak aspoň fotka náušek - žluté kuličky jsou z balíčku - od Bambule
![]()

Morgainne píše:Alexandria píše:Holky, tak co, kdepak máme balíček..a fotečky?Já jsem použila jen dva korálky, zatím nemám čas...tak aspoň fotka náušek - žluté kuličky jsou z balíčku - od Bambule
![]()
Moc pěkný náušnice

vejujo píše:Balíček leží u mě, na poštu s ním skočím zítra nebo v pondělí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník