Gwen píše:Tak už mám vybráno, přebráno, doplněno, večer vyfotím úlovky![]()
a balíček už je na cestě směr Jihlava

? Bambulo, to bys mi udělala taaaakovou radost, tak budu vyhlížet pana pošťáka, třeba něco přinese 
Morgainne píše:Gwen píše:Tak už mám vybráno, přebráno, doplněno, večer vyfotím úlovky![]()
a balíček už je na cestě směr Jihlava
já se pořád těším na fotky a nikde nic

Alexandria píše:Morgainne to je vlastně pravda, před vložením na nějaký server se to dá taky změnit..![]()
já ji mám malou schválně, nechci to tu zahlcovat velikýma fotkama, zmenšila sem si ji při nahrávání:)
Alexandria píše:Tak jsem se balíčku dočkalatímto za něj děkuji Bambule:)
moc se mi "přehrabování" balíčku líbilo, děkuji všem za pytlíčky s korálky a komponenty, vzala jsme si jich docela dost:)) sama jsem jich do balíčku vložila cca 35 (něco se mi do pytlíčku nevešlo)
balíček se vrací zpět do Brna...k Sagarmatě...doufám, že si něco i ode mě vybere, i vy další a brzy třeba uvidím nějaký výtvor z kouskem "ode mě"
![]()
a ještě moje "úlovky" ( na obrázku není jehla od Sarinky)

Alexandria píše:Morgainne, určitě to děláš líp, je to logičtějšíto jo, já ji mám malou tak, aby bylo všechno dost dobře vidět ale zároveň nebyla ta fotka prťavá, což Sarinky bohužel je a my nic moc nevidíme
![]()
Sagarmatho, jsem ráda, že balíček "dorazil" v pořádku, i že dáreček potěšil..člověk nikdy neví, čím druhého potěší nebo ne...
Gwen, od tebe se mi nejvíc líbí ty obří červeno-černé povoskované ohňovkytrochu si s nima hraju v představách, co z nich bude
Alexandria píše:Morgainne, to jo, to znám, já byla líná to fotit, měla zrovna zapnutý skener, tak sme to prohnala jím, abych nemusela vytahovat foťák a tak a řešit jestli to vypadá dobře![]()
joj, líbily, obzvlášť ty béžový, o těch sem tu říkala, že by se mi šikly, že mi přijdou jako nedostatkový zboží...tak sem měla radost:))

SarinkaSt píše:Tak holky zkouším to znova!
No koukám, že teď už je to zase moc velké, ale jinak už to neumím

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník