Alexandria píše:to jsem ráda, že se netěším sama a navíc souhlasíte i s posíláním nekorálkového matroše![]()
Mayim to jo, to muselo být hezké překvapení - už jsi je zpracovala..jsou někde tady vyfocené?
Ještě ne, ale nápad mám...
Alexandria píše:to jsem ráda, že se netěším sama a navíc souhlasíte i s posíláním nekorálkového matroše![]()
Mayim to jo, to muselo být hezké překvapení - už jsi je zpracovala..jsou někde tady vyfocené?

Díky díky, zítra se nehnu z domu, abych ho nepropásla! SarinkaSt píše:Hlásím, že odpoledne balíček vyrazí na cestu do Brna...aby to moc dlouho netrvaloMalá nápověda..ulice na kterou poputuje je přebrána z názvu jedné malé vísky na JM
... tedy pokud ještě některá z vás nebydlí na Vinohradech Sagarmatha píše:Už jsem si skoro myslela, že to budu já.Ale na Vinohradech teda nebydlím, tak si budu muset ještě počkat...

Morgainne píše:teda takhle nás napínat

Už se těším, až balíček doputuje ke mě
Morgainne píše:A jedna letní blbinka z modrých korálků od Sarinky .... náušnice jsem vytvořila už dřív z historických korálků, co jsem zabavila mamce a babičce, a když jsem uviděla v balíčku ty světle modré korálky úplně stejného odstínu jako na náuškách, hned jsem věděla, co z nich bude
(úžasně to vypadá k bílé košili a dobré náladě)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků