tajemny-poutnik píše:kvůli své indispozici která se bohužel zhoršuje jsem stačila balíček poslat včera a zůstává na Moravě
SarinkaSt píše:tajemny-poutnik píše:kvůli své indispozici která se bohužel zhoršuje jsem stačila balíček poslat včera a zůstává na Moravě
Kyjov na Moravě je! Tak že by?
Sagarmatha píše:Hlásím, že balíček dnes poputuje dále, ale zůstane ještě chvíli v Brně. Domluvily jsme se s Berenike na osobním předání.
Berenike píše:Poslušně hlásím, že balíček byl důkladně prozkoumán, lehce vyrabován, snad kvalitně doplněn a poslán dále- zůstává na Moravě

SarinkaSt píše:Berenike píše:Poslušně hlásím, že balíček byl důkladně prozkoumán, lehce vyrabován, snad kvalitně doplněn a poslán dále- zůstává na Moravě
Sakra holky, vy mi dáváte zabrat! To je furt na Moravě, na jihu, tak že by už konečně ten Kyjov?![]()

Spouk píše:Balíček prozkoumám a jako supr:) A zítra se vydá na další cestu![]()
Chtěla jsem se jen zeptat, až dojde kolo, pojedeme ho celé znovu nebo to skončí??
Mayim píše:Spouk píše:Balíček prozkoumám a jako supr:) A zítra se vydá na další cestu![]()
Chtěla jsem se jen zeptat, až dojde kolo, pojedeme ho celé znovu nebo to skončí??
S tímhle dotazem jsi mě předběhla - chtěla jsem se poptat, až balíček dorazí ke mněJá osobně bych proti nebyla...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků