Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Začátek se tak pěkně rozjel, všechny hned vkládaly fotky a info, a teď na to teda pěkně kašlete! Taky doufám, že se ještě dočkám! Koukejte s tím něco udělat!
ahoj holky baliček jsem posilala 22.2. bohužel podle sledovani zásilek vysí někde na poště, což je divny jelikož ten den jsem posilala dva baliky a ten druhy už je dávno doručený (24.2.), jinak číslo zásilky je BA0066217630X jinak baliček putoval do města Nučice
Ne každý kdo bloudí je ztracen. Možná bychom mohli dojít skutečné lidskosti skrz porozumění zvířatům
No tak to bylo pro mne. Hned zítra zavolám na poštu, jestli se jim to tam neválí. Máme tady s balíkama hrozné problémy, kolikrát ani nedostanu oznámení - a to jsem v podstatě pořád doma. Ani se neobtěžují zazvonit. Zítra se ozvu, jak to vypadá.
Tak hlásím, že na poště balík není, prý mám čekat, že to bylo podáno teprve minulý týden. Pak inzerují dnes podáte, zítra dodáme. Měli by se stydět!!!!
Ano, pak už to jde zpátky k Hell, takže bychom to mohly otočit, pokud se vám chce. Manžel si balíček odnesl, takže dnes opravdu poputuje dál. Tohle jsou moje úlovky.
huráááá huráááá huráááá!!!!!! už se moc těšim!!! od zítra do neděle budu v nemocnici, takže hned jak budu po operaci doma, přeberu, doplním a pošlu!! holky kdybych náhodou nebyla do pondělí doma, tak někoho zaúkoluju, takže se nebojte, že bych balíček nějak zdržovala....
Holky neurazila nikoho ta směska toho rokajlu? Mám totiž doma ještě asi kilo a je mi líto aby tu leželo ladem, když může být někdo pilnější přebíratel než já (ale zase jsem se do toho pustila:) Je opravdu z Jablonce z exkurze z korálkárny
tak tady jsou mé úlovky balíček odešel dnes, takže Hellcha už se může těšit na to co se jí vrátilo a nevrátilo jinak musím říct, že jsem se musela hodně držet
jee, presne tyhle kovove spiralky potrebuji, ale uz vcera jsem je koupila ne ebayi. Tak to jsem teda vazne zvedava, co mi v nejblizsich dnech dorazi. A uz se nemuzu dockat. Snad prijde balicek do patku, abych se jim mohla pres vikend prohrabat:)
Tak balíček se mi konečně vrátil. Jen jsem obsah rychle shlédla, protože jsem v práci, večer se tím pořádně proberu. Chvilku ho u sebe asi zdržím, aby se mohly přihlásit další zájemkyně. Viděla bych to ale tak maximálně na 3. Jinak počítám se všemi, kdo byli v prvním kole. Takže pokud se chcete někdo přidat, nebo naopak do dalšího kola nechcete, pište mi SZ.
Včera jsem balíček zapomněla v práci, ale dnes ho snad úspešně donesu domů a přidám fotky. Na zdržení to nakonec ani nevypadá, Trdluša, monula a Lumiczek se přihlásily opravdu rychle, takže stav už je plný. Příští týden odesílám;)
Hezké úlovky, možná trochu skromné (líbil se balíček?). Kbyby mi chtěla některá z dam a slečen balíček poslat, tak až po 24.3.2011, budu do té doby od této středy v cizině a zdržovala bych. Jinak až to bude aktuální zas můžu udělat osobní předávku v Praze. Posledně to šlo hezky rychle.
Úlovky jsou v mém případě skoromné, protože jsem při prvním naplňování balíčku vybrala všchny přebytečné zásoby a teď nemám co doplnit na výměnu. Bohužel se u mě balíček zasekne o pár dní déle, mám toho teď nějak moc v práci a nestíhám to všechno připravit. Takže se omlouvám.
Moc se omlouvám za zdržení, nejřív ryju do všech, u kterých se balíček zasekl, a nakonec jsem na tom úplně stejně. Měla jsem toho v práci až nad hlavu a neměla na balíček ani pomyšlení. Ale dnes ho připravím na druhé kolo. Pokud se zase někdo hlásí na osobní převzetí v Praze, dejte mi vědět. Jinak balíček pošlu poštou jedné ze tří novicek.