Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
Vím, že zima jako taková ještě nazačla, ale pojďme ji vzdát hold a vytvořme něco krásného v zimních barvách. Nechme se například inspirovat přírodou, ve které najdeme tolik kouzelných věcí, jenž nám zatají dech Vládaní výrobku do 24.12.
Pro inspiraci několik obrázku od strýčka googlu
Ne každý kdo bloudí je ztracen. Možná bychom mohli dojít skutečné lidskosti skrz porozumění zvířatům
tak jsem vyjímečně vyhlásila hlasování za Poutníka a snažila jsem se synchronizovat čas ankety s druhou prosincovou, tak prosím pojďmě hlasovat Krásné jsou všechny, já si to musím ještě nechat projít hlavou
Pro mě je to Stepule - takovýhle styl mám hrozně ráda a tento náhrdelník mě opravdu nadchnul. Škoda, že nemůžu dát ještě minimálně dva hlasy - patřily by Sněhurce a Miss Tattooo!
Jasně že jsem dala hlas Sněhurce, je to fakt malováno zimou. Moc se mi to líbí ani mi tam nevadí ta lanka, která jinak nemusím, naopak dávají vyniknout křehké krajce.
To je vražedné rozhodování . Spousta krásných věcí, osobně mě okouzlily Nady a její zamrzlá květinka, vločky - náušnice od mnaaauu (jednoduché a výstižné podání tématu), mrazivé bodlinky od Leniccky (ta zima na mě z nich doslova dýchla) a třpytivá vločka od Sněhurky. Nejraději bych dala hlas všem, ale protože je jen jeden, tak nakonec Nady, protože se vymyká použitou technikou.
holky moc se omlouvám, že jsem nemohla vyhlásit anketu ale odešel nám net a dlouho nejel i teď používám jen provizorní možnost. Takže moc děkuji Gi, že to udělala za mne a ještě se moc omlouvám
Ne každý kdo bloudí je ztracen. Možná bychom mohli dojít skutečné lidskosti skrz porozumění zvířatům