) a svůj pracovní bordel sem klidně dám a uklízet ho nebudu, tak se taky nestyď
) 
, a pak dlooooooooooouho nechce ven.renda píše:To přítelovi nedělej, já počítačový stůl používám, protože jiné místo nemám, nikomu to ale nedoporučuju, víte třeba jak se přemlouvá klávesnice k vydání kusu pokrouceného bižuterního drátu? Těžko, zapadne mezi klávesy napoprvé, má na to obvykle přesný tvar, a pak dlooooooooooouho nechce ven.

Miss Tattooo píše:Fotku časem pořídím, nicméně to bude těžké, protože jsem úchyl a korálky jsou všude. Nejmilovanější místo je roh gauče, kam si vždycky natahám "jen to nejnutnější", na čem zrovna pracuju a dopadne to tak, že jednou týdně odnáším dvě kila krámů na své místo na komodu do ložnice. Přála bych si pracovní stůl, ale jaksi se nám nikam nevejde, neboť partnerův PC stůl je posvátný, i když vyjímečně hnusný... Ale korálky, dráty a kleště přece nejsou nepořádek ne?
Já jich mám plnou přepravku pod stolečkem.Zajímalo by mě,podle čeho je třídíte?Můj systém je rokajl(nejvíc),podle barev,pak zvlášť ohňovky,vše ostatní(mačkané,minerály atd.),komponenty a návlekový mat.mám dohromady.
), krabicí směsí (nechce se mi je třídit), rokajl, na ten mám víc krabic, něco v sáčkách, něco ve zkumavkách. Jedině v japonečkách jsem teď udělala opravdu pořádek, získala jsem krabice (od balení rybích závitků pro prodejny) a rozdělila zvlášť 11/0 a 15/0, na to abych třídila ještě Toha a Delici jich je málo. Na komponenty mám krabice z přihrádkama, a šňůrky a dráty a kanice a lanka dohromady v další čurbeskrabici. A pak mám ještě krabici lepší matroš, tam je nějaká ta vinutka a šutérky, který tam spinkaj, protože jsem si ještě netroufla obšívat 

, pochvala šikovnému muži
. Přiznám se, že když mi ty krabičky vyráběl (lepil dohromady), tak mi vyhrožoval, že jestli se mi nebudou líbit, tak se se mnou rozvede 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník