Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
no tak nějaky větši nakup udělam jenom když jdu někde s mamkou:Dta si vždycky vybere nějaky maly saček koralku z ktereho si uděla naramek(obvykle mě přemlouva abych ji ho navlekla).......a ja vždycky mam plny košik a ještě davam do mamčineho:D
Houbový korál, chryzokol, zelený barvený howlit, mačkané "zrezivělé", červená směska, broušené s travertinem a voskované ohňovky, pak ještě velikonoční vajíčka a duhové kapky duotone.
Detail těch rezavých - ty mě opravdu uchvátily...
Oranžová a žlutá směs - NIC MOC, jako překvapení směska bílých perliček, perleť - penízky, ulitky, zlomky a zoubky.
Nádhera, zvlášť kúsky od Šperkovnice a z Modrého obchodu. Som tu nováčik, ale u tej prvej som vďaka vášmu tipu už nechala pár stoviek. Ach jo, toto formu som nemala objaviť...
Tak snad poslední obrázky z podzimního nákupního šílení. Tento obchod rozhodně stojí za shlédnutí, narazila jsem tu na kousky, které se jinde nevidí. rocco-koralky.cz