Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Tak prikladám ruku k dielu Rozhodla som sa tiež prispievať do chlub-chlub témy Ale budem to robiť formou nové nákupy,asi by som sa zbláááááááznila,keby som mala začať fotiť zásoby
Chich,to mas teda pravdu,to aj ty ked si tam bola ,nevedela si co skor zobrat? A to si este bucham hlavu o stenu koli styrom veciam ,boooohvie kedy sa tam opet dostanem
Som nahnevaná na tú fotku... jadeit (to zeleno-oranžové) je na fotke príliš tmavé,rovnako tak rubín... kalcit je v skutočnosti ružovučký a magnezit si pomaly ani na fotke nevšimnete Tak prepáčte,možno neskôr prefotím Takže na fotke z hora hora po riadku:jadeit,jaspis.ružový kalcit,rubín,labradorit,malachit,obsidián,záhneda,paua,kalicit,magneyit,jadeit,achát
tak jsi mne uhranula svým nákupem v mineral-metal, doteď jsem nevěděla že se něco takového vyskytuje v Praze....tak už vím na co syslit penízky a kam pak vyrazit
A nakoniec slusny ulovok... bola som si kupit v Tescu zosity na taliancinu a zrazu medzi nimi krabica a tam organzy! a ta cena 1acko,ako padla som na zadok,rozkosny,ruzovy, prijemne priestranny ,to by bolo aby som ho nezobrala
Prekrasna vystava ,kde som nie len super nakupila ,ale este aj ako predavajuca predala Najdete tam: labradorit,motyl-ruzenin,obrovske zlomky krystalu,prsten s malachytom,caroity,ametrin,achat,jaspis. Druha fotka -menavost jedneho z labradoritov
Tak kedze si uz nepamatam co bolo v ktorom obchodiku kupene ,rozdelila som to podla materialu koralky.net,korallo,sperkovnice,lightblue,rooya,sardinia,koralky4you.....