), ale jsem velká milovnice polosárí, hlavně kolového polosárí - to je moje krevní skupina
toho mám doma 6 kousků a jelikož se nedostávám moc do Prahy (naposledy jsem si odvezla místo polosárí nádherné batikované šaty a oteplenější sukni) tak čekám jestli přibudou nějaké kolovky na net

TRZ04 píše:...Trochu mi vrtá hlavou, jestli je to jen jako šátek a omotává se kolem postavy, nebo to má něco rukávy?Držím všem palečky, aby si našetřily na to svoje vysněné a aby se vám to pěkně nosilo. Já budu pasivní podporovatelka
gianelle píše:taky jsem dlouho byla "pasivní obdivovatelka", ale co v Brně otevřeli Gangu, nevydržela jsem to a koupila si jedno sáríčko "na zkoušku" - podobné jako toto: http://www.sarishop.cz/index.php?page=s ... &Itemid=53
teprve začínám přicházet na to jak se to vlastně oblíká, ale první dojmy jsou skvělé, cítím se v tom skvěle a dokonce to lichotí i mojí poněkud kombajnoidní postavětakže předpokládám že určitě nebude poslední
Likra píše:gianelle píše:taky jsem dlouho byla "pasivní obdivovatelka", ale co v Brně otevřeli Gangu, nevydržela jsem to a koupila si jedno sáríčko "na zkoušku" - podobné jako toto: http://www.sarishop.cz/index.php?page=s ... &Itemid=53
teprve začínám přicházet na to jak se to vlastně oblíká, ale první dojmy jsou skvělé, cítím se v tom skvěle a dokonce to lichotí i mojí poněkud kombajnoidní postavětakže předpokládám že určitě nebude poslední
Také mám doma jedno krásné sárí, jak jinak než v krásné jemně fialové...
Gi, prosím Tě, kde je v Brně Ganga? Je dost dostupná i pro nás neznalé Brna a nemající auto, tudíž absolvující vše pěšky?
renda píše:Mám také kombajnoidní postavu, jenže navíc měřím 156 cm, necourala bych sárí po zemi? Mají ty pruhy různou velikost, tedy šířku? A lichotí dlouhé široké věci i širokým prckům?
Likra píše:gianelle píše:taky jsem dlouho byla "pasivní obdivovatelka", ale co v Brně otevřeli Gangu, nevydržela jsem to a koupila si jedno sáríčko "na zkoušku" - podobné jako toto: http://www.sarishop.cz/index.php?page=s ... &Itemid=53
Gi, prosím Tě, kde je v Brně Ganga? Je dost dostupná i pro nás neznalé Brna a nemající auto, tudíž absolvující vše pěšky?

Terezka píše:co k sárí nosíte? (boty jsou pohoda - žabky to jistějale řeším dilema kam schovat "maličkosti" typu mobilní telefon a doklady - přecejenom - kapsy to nemá
Sigel píše:Terezka píše:co k sárí nosíte? (boty jsou pohoda - žabky to jistějale řeším dilema kam schovat "maličkosti" typu mobilní telefon a doklady - přecejenom - kapsy to nemá
Nosím k tomu normálně tašku a tvářím se, že jsem oblečená úplně normálně
gianelle píše:Likra píše:gianelle píše:taky jsem dlouho byla "pasivní obdivovatelka", ale co v Brně otevřeli Gangu, nevydržela jsem to a koupila si jedno sáríčko "na zkoušku" - podobné jako toto: http://www.sarishop.cz/index.php?page=s ... &Itemid=53
Je to krásnou procházkou pár minut od Hlavního nádraží. Kdybys chtěla, ráda bych Ti dělala průvodkyniNo a kdybys tam třeba chtěla něco objednat, ráda Ti to vyzvednu a dovezu - někdy příští týden snad budu mít cestu tam tím Tvým směrem
gianelle píše:Likra: určitě se ještě domluvíme

Sněhurka píše:Jak na tebe nemají rozměry?Sárí mívá rozměry skoro stejné, co se šířky týče, akorát délka bývá různá. A že jsi plochá? To přeci vůbec nevadí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků