gianelle píše:To nikdo neví ... když to Ria nahodí, tak to bude fungovat.

Díky moooc! Myslím, že tady to je dostatečná náhrada za CBW, návodama to za chvilku naplníme, výrobkama taky... romča píše:Hele, je ti tu zle? Mě se tady moc líbí![]()
Je fakt, že na CBW byla spousta materiálu, ale za chvíli to tady taky naplníme

caladium píše:Když jsem se nemoha dostat na CBW tak jsem zrovna neměla žádnou inspiraci a potřebovala jsem něčím nakopnout a ono nic. Tak jsem si našla stráky pletení z papíru a dal jsem se do pletení košů z novin. Je taky super, ale korálky jsou korálky.![]()
Moc děkuji Gi![]()
![]()
romča píše:caladium píše:Když jsem se nemoha dostat na CBW tak jsem zrovna neměla žádnou inspiraci a potřebovala jsem něčím nakopnout a ono nic. Tak jsem si našla stráky pletení z papíru a dal jsem se do pletení košů z novin. Je taky super, ale korálky jsou korálky.![]()
Moc děkuji Gi![]()
![]()
A jak se to dělá? Mám doma věčně hromadu novin
Korálkuji s kamarádkou,obě jsme mimo CZ,je moooc fajn,kdyz můžeš jít na forum a číst česky.
Děkujeme.

lucklou píše:ahoj a nemáte stažene ze starých stránek CBW nějaké návody..byla bych za ně vděčná děkuju....lucklou@seznam.cz
kajmii píše:Je to asi úplně divná otázka, ale víte někdo něco bližšího o Rionele? Mě ted popadla nějaká sentimentalita a napadlo mě, že spravovala stránky takovou dobu a nejednou o ní není nikde ani zmínka. Všude jen ty samé fotografie, naposledy asi z roku 2006 nebo 07, to se propadla do země, nebo se jí něco stalo?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků