Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Len by som ta chcela poprosit, aby si zbytocne nezakladala nove temy - ked mas kopu nausnic (naramkov, suprav, nahrdelnikov...) daj ich do jednej temy v danej sekcii, nevytvaraj kazdemu paru-dvom samostatnu temu. Forum nema natahovaci datovy priestor Dakujem za pochopenie.
aha, to sem netušila, pardon.....jsem tu nová... takže mám vkládat ty obrázky pod sebe nebo jak? Nebo jak mám přidat příspěvek? co sem se dívala, tak někde je jen jedna fotka třeba
Pokud máš třeba nafocené jenom jedny náušnice, tak si na ně uděláš nové téma a vložíš fotku do něj a až uděláš za týden další, tak si na ně zase založíš nové téma. Ale když chceš najednou vložit třeba desatery náušnice, nemusíš pro každé zakládat samostatné téma, ale založíš jenom jedno téma a do jednoho příspěvku naskládáš všechny fotky. Je to pro Tebe rychlejší a pro ostatní přehlednější
)))) jste moc hodný, děkuji... miluju to, snažím se učit nové věci, ale je to fuška, když taky vidím některá veledíla, klobouk dolů před VÁMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!