Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Tak jsem se pokusila vyrobit náramek vyšívaný na filcu. Nevíte někdo, kde by se dala koupit za slušnou cenu nějaká kovová výztuž, aby to nemuselo mít zapínání?
No, musím se přiznat, že jsem rozstříhala mámě starý klobouk a dospod osiřelou koženou rukavičku - je to opravdu pokus z toho, co dům dá. To veprostřed je starý knoflík.. Ale chtělo by to trochu tenčí filc, někde jsem ho viděla na Fleru v mnoha barvách. Teď si chci zkusit napnout plátno do vyšívacího rámečku.
původně jsem chtěla filc kupovat přes fler, nakonec jsem dostala radu, ať se zkusím obrátit na Brněnskou továrnu plstí a naprostá spokojenost. Jen pominu fakt, že jsem se k vyšívání od té doby skoro nedostala
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?