jo já bych na takový VELKÝÝÝÝ obšívání kul neměla nervy

Ledni-medvidek píše:ta vinutka ma v sobe diru, ze? že tam más řetízek, jinak me nenapada, jak bys do vinutky dostala řetízek
celkový dojem![]()
Mirinda píše:když už mám radost, že se mi podařila klasická obšitá koule a dokonce kouli připomíná, tak vidím tohle a můžu se jít zahrabat.skvělé barvy, nádherně sladěné, prostě úžasný kousek
haany píše:Nie, prosim ta, uz nespominaj tu zemegulu, zase budem mat krizu!![]()
![]()

jilinka píše:Mirinda píše:když už mám radost, že se mi podařila klasická obšitá koule a dokonce kouli připomíná, tak vidím tohle a můžu se jít zahrabat.skvělé barvy, nádherně sladěné, prostě úžasný kousek
jé, děkuji, ale tahle je prostě jen velká obšitá koule, nic světoborného, mnohem víc práce mi dala zeměkoule
zeměkouli jsem už viděla a radši ani nekomentuju... ta je o několik levelů výš, ta je extralevel
Krásná práce

Kachnodlak píše:Jé to opravdá náááááááááááááááááááááádhernný. Krásně citlivě sladěné barvy i forma. Já se barev bojím,.. vždycky se na ně chci vrhnout, ale pak mi to přjde že to bude hodně barevný a skončím černá + bílá + stříbrná. Nebo mix dvou barev. Tahle krásná svěží kombinace mě bere. Obšito úžasně. Určitě se budu inspirovatKrásná práce
![]()
jilinka píše:Kachnodlak píše:Jé to opravdá náááááááááááááááááááááádhernný. Krásně citlivě sladěné barvy i forma. Já se barev bojím,.. vždycky se na ně chci vrhnout, ale pak mi to přjde že to bude hodně barevný a skončím černá + bílá + stříbrná. Nebo mix dvou barev. Tahle krásná svěží kombinace mě bere. Obšito úžasně. Určitě se budu inspirovatKrásná práce
![]()
no právě, jsem na tom podobně, proto vždycky volím jednu barvu - třeba v různých tónech, tady je to zelenkavá, pak iris brown (u toho mám svou teorii, že se hodí ke všemu, kterou se snažím si potvrdit, a zatím mne fakt u ničeho tato barva nezklamala), a bílá, ta se hodí ke všemu, že? Takže v podstatě jde o jednu barvu

jilinka píše:kulička je obšitá tak nějak, jak to vycházelo zrovna podle šití... návod na velkou kouli je problém, aby to vyšlo přesně, muselo by to být přesná velikost koule i rokajlu... to není reálné
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků