Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
ta orchidea tam je skvelááááá.... Moje oblíbené barvy JEn mi příjde oproti tomu mega achátu ta dutinka slabá.. a zapínání a kaplíky zlaté nebo měděné Ale je to jinak supeeeeeer !
Líbí se mi orchidej jako samotná i v kombinaci s kamenem. Kaplíky mi nevadí, tenký závěs také ne. Mám ráda kontrasty, je hezké, když ústřední motiv dominuje. Na fotce na krku je vidět, že je to opravdu kus kamene, na můj vkus je pouze příliš vysoko u krku. Ale každý podle své libosti.
Pěkný kusanec! A do toho výstřihu sedí dokonale . Barevně je to nádherně sladěné, i když já bych použila komponenty v barvě (asi staroměď), trochu mě tam ta stříbrná ruší...
Tak to je vážně pořádnej placáček Je fakt, že na krku vypadá na té tenké dutince dobře. Stejně jako Likře by se mi líbil kapánek níž... ale já ho nosit nebudu, žejo, je to tvůj poklad